Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

EGÉSZSÉG ÉS JÖVEDELEM

A Lavyl a természet ötvözete a modern tudománnyal,

melynek eredménye ezen felbecsülhetetlen értékű üzlet!"

 

MEGELŐZVE KORUNKAT!

 

EMBERTŐL-EMBERIG

 

"Rezgésben az info, mozgásban az üzlet!

Velünk ITT, és MOST, helyzetben vagy!"

 

Akarsz egy csodálatos MAGYAR találmány hazai és 

(a közelmúltban indult) nemzetközi piacából óriási jövedelemre szert tenni? Több mint heti 10 000 €, akár 3 hónap alatt?

(Az idegen nyelvű tályékoztatókat regisztráció után kérd tőlem e-mail-ben!!!)

 

Mindez úgy, hogy egy forradalmian új módon segítesz saját magad és mások egészségének megőrzésében!

 

A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN!!!

 

Ha a válaszod

IGEN,

akkor gyere velünk, és hagyd,

hogy lépésről lépésre vezessünk Téged!

 

motivacio.jpg

Az ingyenes és kötelezettség mentes regisztráció után Te nem csak, hogy nagykereskedelmi áron jutsz a Lavylites készítményekhez, hanem 8 (!!!) féle jutalékra is jogosúltá válhatsz!

 

EZEKRE A JUTALÉKOKRA VAGY JOGOSULT

(klikk a linkre)

Ezek közül, csak néhány részletesen:

1. Kiskereskedelmi profit - Regisztráció után Te nagykereskedelmi áron vásárolhatod meg a termékeket, amelyeket ezután kiskereskedelmi áron értékesíthetsz tovább, nem bolti kereskedelem útján.

 

 2. 20-48% Start Bónusz - Amikor Te alád közvetlenül beregisztrál egy új tag, azaz beregisztráltatsz egy új tagot, (Te ekkor az Ő szponzorá, MEMBER-é válsz) és Te ha min. 40 PV ponttal aktív, ( az aktivitást 4 hetente kell megújítani ha a nagykeráras rendelésen kívül a jutalékokra is igényt tartasz. 40 PV= nettó 40 € (ez nettó nagykerár)) akkor az Ő első vásárlásából Te 20% jutalékot kapsz.

Ha Te a Szponzor szintről feljebb lépsz, akkor PARTNER szinttől + 8%, START UP szinttől + 8%, és LEADER szinttől + 12% ( a kvalifikációs szintek eléréséről később), ami azt jelenti, hogy ha pl. Te már elérted a LEADER szintet, akkor 20+8+8+12=48% jutalékot kapsz a Te általad regisztrált új tag első vásárlásából.

Ezen felül, ha Te már elérted az utóbbi három kvalifikációs szint valamelyikét ( PARTNER, START UP, vagy LEADER) akkor Te abban esetben is jogosult vagy a kvalifikációs szintednek megfelelő jutalékra az új tag első vásárlásából (8 vagy, 8 vagy 12 %), ha nem közvetlenül Te, hanem Tőled lentebb lévő, de a Te szponzorvonaladon lévő tag regisztrálja.

 

3. 20% Saját vásárlás bónusz - Minden tag, aki min. 80 személyes AUTOACTIVER ponttal aktív, a 80 PV feletti forgalomból 20% visszatérítést kap ( regisztráció utáni első vásárlásnál nem alkalmazható).

SAJÁT VÁSÁRLÁS BÓNUSZ

(20% Saját vásárlás bónusz áttekintése a linkre klikkelve)

 

Az AUTOACTIVER rendelés módja, ha még nincs jutalék!

 

Az AUTOACTIVER rendelés módja, ha már van jutalék!

 

4. 10% Bináris bónusz - A Bináris Bónusz jogosultságához Neked aktívnak kell lenned min. 80 PV pontértékű /4 hét / saját vásárlással, és kell, hogy legyen a bal és a jobb ágadon egy - egy min.80 PV aktivitással rendelkező, általad direkt regisztrált tag!!! 

10% Bináris jutalék részletesen

(klikk a linkre)

 

5. 2% Start Pool - A Lavylites teljes globális forgalmának 2%-a a Start Pool kifizetésének az alapja heti szinten, ami egyenlő arányban kerül szétosztásra a kvalifikálók között, részesedéseik /share/ arányában.

A kvalifikált tag egy share-t kap minden kettő új személyesen csatlakoztatott tag után egy adott termelési héten belül, akik min. 80 PV ponttal regisztráltak. Függetlenül attól, hogy melyik ágon helyezik el őket a binárisfában!

A megszerezhető share-k száma korlátlan! A kvalifikációhoz 80 PV pont aktivitás szükséges!

A kezdő tagok támogatása miatt ez a bónusz kizárólag azokra vonatkozik, akik Leader vagy annál alacsonyabb szinteken kvalifikálnak!

 

6. Generációs Matching Bónusz - RÉSZLETEKÉRT KLIKK IDE

7. Lavylites Partner Litestyle Bónusz

8. 5% Vezetői Pool

 

 

Business Pack (Üzleti csomag)

Nagyon fontos, hogy a csomag előnyeit, csak abban az esetben használhatod ki, ha már az első vásárlásnál Business Pack-ot választod!!!

RÉSZLETEKÉRT KLIKK IDE

 

 

Kvalifikációs szintek

RÉSZLETEKÉRT KLIKK IDE

 

 

Lavylites: 

"Rezgésben az info, mozgásban az üzlet!

Velünk ITT, és MOST, helyzetben vagy!"

 

Idegen nyelvű tályékoztatókat regisztráció után kérd tőlem e-mail-ben!!!

 Kapcsolat: Szűcs József, tel.: 06-70/342-8303, e-mail: szucsi711029@gmail.com